Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2011. Július 29. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Valkó Eszter szexhangjától kiakadt a szomszéd

Valkó Eszter szexhangjától kiakadt a szomszéd

Az RTL és a Neo FM műsorvezetője, Valkó Eszter egy felszabadult, szabadszájú nő - most már azt is tudjuk, hogy az ágyban sem fogja vissza magát.

A Neo FM Bumeráng című reggeli műsorában Bochkor Gáborék arról beszélgettek, mennyire ismerjük a szomszédainkat, tudjuk-e egyáltalán a nevüket, ismerjük-e a szokásaikat és milyen kapcsolatot ápolunk velük.

Kiderült: néhányan jót szórakoznak azon, hogy mások milyen nevet adnak a privát wifi router-üknek, egy Ági nevű hallgató pedig elújságolta: az ő szomszédjától sokszor elviselhetetlen hangok szűrődnek át.

Bochiék élő adásban hívták fel Ágit, akinek István Dani és Valkó Eszter is szomszédja. Ági szerint István Dani nagyon aranyos, de Esztertől kirázza a hideg. Nem elég, hogy rádióban sem szereti Eszter hangját, de olyankor is hallja, amikor egyáltalán nem szeretné - közös ugyanis a hálószobafaluk.

Ági beszámolója alapján Eszter igazán vad lehet az ágyban, legalábbis a szex komoly hanghatásokat generál nála, ami több, mint a kéjes női sikoly, sokkal inkább hasonlít az ormótlan ordításhoz. Nem elég, hogy időnként akár három órán keresztül is tart egy ilyen párnacsata, Eszter nemi élete negatívan befolyásolja a szomszédjáét: Áginak nemhogy kedve támadna a szomszédból érkező hangok hallatán, hanem pont ellenkezőleg: ha volt is addig kedve, egy pillanat alatt elillant.

STOP

Címkék: valkó eszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.