Városlista
2024. július 5, péntek - Sarolta, Emese

Hírek

2018. Május 31. 07:49, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Tűz ütött ki egy hévízi szállodában, egy ember megsérült

Tűz ütött ki egy hévízi szállodában, egy ember megsérült

Több mint háromszáz embernek kellett elhagynia csütörtökre virradó éjjel egy hévízi szállodát, ahol tűz ütött ki, a dolgozók egyike pedig megsérült - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűz a Kossuth utcai szálloda elektromos elosztó helyiségében keletkezett. A szállodát 341 vendégnek kellett ideiglenesen elhagynia.

A helyszínre riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott dolgozóknak sikerült eloltania, közülük egy ember azonban megsérült, őt a mentők látták el.

Miután a tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet, a vendégek visszatérhettek a szállodába - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:59, péntek | Belföld

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél az MBH Bank előrejelzése szerint

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél idén, jövőre a 4 százalékot is meghaladhatja a gazdasági fejlődés üteme - mondták az MBH Bank csütörtöki sajtóeseményének szakértői Budapesten.

2024. Július 05. 07:58, péntek | Belföld

A hétvégén visszatér a kánikula

A hétvégén sok napsütés várható, a csúcshőmérséklet jellemzően 30 Celsius-fok felett alakul - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 05. 07:57, péntek | Belföld

MÁV: 30 százalékkal több baleset történt idén a vasúti átjárókban

Magyarországon az idén eddig 36 baleset történt a vasúti átjárókban, 30 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában

2024. Július 04. 08:00, csütörtök | Belföld

Nagy Márton: Magyarország különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban

Magyarország a fejlődő távol-keleti kapcsolatainak köszönhetően különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban -