Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2019. Június 27. 05:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: police.hu

Kábítószert és lőszereket is találtak a baranyai motortolvajoknál

Kábítószert és lőszereket is találtak a baranyai motortolvajoknál

Kábítószer birtoklása és lőszerrel visszaélés miatt is büntetőeljárás indult két komlói férfi ellen, akit motorkerékpár-lopás miatt kerestek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerda délután a police.hu oldalon.

Egyikük, egy 27 éves férfi lakásán csaknem egy kilogramm kábítószergyanús anyagot, 34 éves társa otthonában pedig mintegy százötven lőszert találtak, amikor két motor ellopása miatt házkutatást tartottak náluk.

A fiatalabb férfi ellen lopás és kábítószer birtoklása, társa ellen lopás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt indult büntetőeljárás. Mindkettejüket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Egy 23 éves tormási és egy 24 éves szágyi férfit is kihallgattak a rendőrök ebben az ügyben. A gyanú szerint egyikük segítséget nyújtott a lopott motorok elrejtéséhez, ezért ellene bűnpártolás miatt nyomoznak. A másikat orgazdasággal gyanúsítják, mert úgy vette meg az egyik járművet, hogy tudta, lopásból származik - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.