Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2020. Április 24. 12:00, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Lui bűvész, mint sok hazai hírességünk önkéntes karanténban van családjával immáron hatodik hete.

Az ismert illuzionista azonban nem tudott közönsége nélkül meglenni, így kitalálta, hogy minden vasárnap este élőben bejelentkezik rajongói oldalán.

- Az első napokban megmondom őszintén nagyon megijedtem, hiszen a vírus előtt kifejezetten pörgős életet éltem, sok fellépéssel. Ahogy jöttek a hírek a vírus terjedéséről, tudatosult bennem, hogy most meg fog állni minden bizonytalan ideig. Úgy éreztem muszáj kitalálnom valamit, ami engem is „lázba hoz” hétről-hétre. Ekkor jött az ötlet, hogy ha online formában is, de tartok heti 1 műsort, ami talán a családoknak is apró varázslatot visz az egyhangú napokba. – nyilatkozta Lui.
Ez a kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a húsvéti videóját több, mint nyolcezren nézték meg.

Lui előző héten ismét különleges varázslattal készült rajongóinak, hiszen egy vérpezsdítő spanyolos hangulatú műsort adott. Láthattunk vörös rózsát, tüzes számokat és egy virtuóz kártyás manipulációt.

- Mindig is szerettem a kézügyességre alapuló bűvésztrükköket. Manapság nagy divat a technikai eszközökkel való bűvészkedés, de tapasztalatból mondom, hogy a nézőket a mai napig jobban lenyűgözi, ha egy bűvész boszorkányos kézügyességgel varázsol - mondta Lui.

Az élő bejelentkezés végén olyan meglepő dolog történt, amire még rajongói sem számítottak. Nézd meg Te is milyen trükkel ejtette ámulatba Lui a nézőket.

Címkék: bűvész, Lui, trükk, varázslat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.