Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Január 22. 14:41, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mueller.co.hu

Gyerekeknek szánt termékeket hívott vissza az egyik áruházlánc

Gyerekeknek szánt termékeket hívott vissza az egyik áruházlánc

Idegenanyag lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

A üzletlánc honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 400 grammos kiszerelésű Milupa gyümölcsös müzli gyerekeknek, a Milupa müzli gyerekeknek, a Milupa zabkása gyerekeknek almaszár darabot tartalmazhat, amely fulladásveszélyt okozhat.

A Nébih közölte: a Müller a honlapján és az üzleteiben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki. A hivatal kéri, hogy a visszahívásban érintett termékeket ne fogyasszák el, azok bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

A visszahívott termékeket a fogyasztók a Nébih és a Müller honlapján elérhető gyártási számok és minőségmegőrzési idők alapján azonosíthatják be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket