Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2011. November 25. 08:20, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

George Michael életveszélyben?

George Michael életveszélyben?

Rövid időn belül másodszor mondta le koncertjét a világsztár. Vajon mi lehet az a rejtélyes betegség, amely miatt Bécsben most kórházba kellett szállítani az énekest?

A kritikusok szerint George Michael élete talán legjobb formájában énekelt az elmúlt hónapokban. Augusztusban, Prágából indult Symphonica című turnéja, ami a világon mindenhol teltházas, dübörgő sikert aratott. A magyar közönség előtt szeptemberben lépett színpadra, és aki csak hallotta a koncertet, állítja, felejthetetlen buli volt. A színfalak mögött azonban már akkor is azt suttogták, hogy valami nem stimmel. Az énekes ugyanis rendszeresen elájult! Mostanra már azt is tudni vélik: nem egy egyszerű megfázásról, kimerültségről van szó, hanem valami sokkal súlyosabb betegségről. George Michaelnek épp Londonban, a Royal Albert Hallban kellett volna fellépnie, amikor először lemondta a fellépését. Akkor orvosai magas lázzal és kiszáradást okozó vírusos influenzával kezelték. Úgy tűnt, néhány nap pihenés után felépül, de tegnap mégis mentővel szállították kórházba. A hírek szerint súlyos tüdőgyulladással kezelik. Állapotáról egyelőre nincs hír, annyit lehet azonban tudni, hogy orvosai kategorikusan megtiltották számára az utazást, legfőképpen azt, hogy repülőre üljön. Így továbbra is a bécsi kórházban kell feküdnie. A sztár szóvivője bejelentette: az elmaradt koncerteket, 2012 májusában pótolja George Michael. Reméljük, addigra pontosan kiderül, mi az a rejtélyes kór, ami ennyire legyengítette!

Címkék: George Michael

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.