Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2020. Február 14. 16:01, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Bedrogozva menekült száguldozva a rendőrök elől az eltiltott autós

Bedrogozva menekült száguldozva a rendőrök elől az eltiltott autós

A kaposvári rendőrök elfogták a száguldozó sofőrt.

A körzeti megbízottak február 13-án délben Kaposváron megállásra szólítottak fel egy szabálytalanul közlekedő járművezetőt, aki tudomásuk szerint nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, továbbra is nagy sebességgel száguldott, azonban pár percen belül a Puskin utcában utolérték és elfogták. Megállapították, hogy a zavartan viselkedő 37 éves helyi férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt amfetaminra és THC-ra pozitív eredményt jelzett – közölte a rendőrség.

A nyomozók B. Gábort kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint az általa elkövetett közlekedési szabályszegések miatt külön szabálysértési eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.